Ga naar content

Marktwagen

Uw topkwaliteit marktwagen op maat gemaakt

Uw verkoop- of marktwagen vormt de basis van uw onderneming. Het is uw visitekaartje waar u staat. Bij BK Market Trailers weten wij dat uw wagen kwaliteit en klasse moet uitstralen. Daarom maken wij verkoopwagens op maat, voor ondernemers in food en non-food. Wij leveren bijvoorbeeld wagens voor de verkoop van vis, noten en kaas maar ook voor de handel in stoffen en kleding. Dat doen wij al veertig jaar, met al onze kennis van de branche.

We kunnen dus uitstekend met u meedenken als u specifieke wensen heeft voor uw nieuwe verkoopwagen, of als u in uw oude wagen tegen problemen aanloopt en u deze wilt oplossen. Daarbij zoeken we altijd samen met u naar de verkoopwagen die bij uw bedrijf past, nu en in de toekomst. Uw eisen inzake (koel)apparatuur en aankleding nemen we ook mee, net zoals de herkenbaarheid van uw merk in de vormgeving van de wagen. Zo maakt u met uw eigen marktwagen altijd reclame voor uw bedrijf. Voor een mooie uitstraling werken wij samen met Isidoro Signing. Met onze gecertificeerde werkplaats kunt u rekenen op ons vakmanschap. 

Marktwagen nieuw én tweedehands

Bij BK Markttrailers heeft u de keuze uit volledig op maat gemaakte verkoopwagens of een uitstekende occasion. Met een occasion kunt u direct de weg op. Ons maatwerk levert een verkoopwagen op die compleet aan uw wensen voldoet. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een modulaire marktwagen. Uiteraard voldoen al onze wagens aan de laatste standaard. 

Verkeersveiligheid en de HCCAP-normen voor voedsel staan bij ons voorop. Omdat wij niet alleen wagens verkopen maar ook bouwen, weten wij precies wat er in een goede verkoopwagen thuishoort. Onze experts houden bij het ontwerp van een nieuwe wagen niet alleen rekening met het plaatsen van apparatuur, maar ook met de indeling van de wagen. Zo werkt u prettig en veilig in uw nieuwe marktwagen. Liever geen verkoopwagen aanschaffen? Huren is ook mogelijk, tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Advies

Een marktwagen aanschaffen doet u niet zomaar. Daarom voorzien wij u graag van goed advies over uw nieuwe aanwinst. Wij denken graag met u mee, zodat uw verkoopwagen direct bijdraagt aan het succes van uw onderneming. Daarbij is het ook mogelijk uw wagen op verantwoorde wijze te financieren. Ook daarover gaan wij graag met u in gesprek. Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u meer weten over onze verkoopwagens? Neem dan contact met ons op! Daarvoor gebruikt u ons contactformulier of u belt ons op 0342 - 417 559.

Geïnteresseerd?

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.