Ga naar content

Verkoopwagen huren

Wilt u een nieuwe plek op de markt uitproberen? Met een huurwagen van BK Market Trailers maakt u direct een goede indruk. We verhuren onze verkoopwagens ook aan ondernemers die tijdelijk niet kunnen beschikken over hun eigen wagen. En aan ondernemers die bij ons een nieuwe verkoopwagen laten bouwen en tot aan de oplevering tijdelijk een wagen nodig hebben.

Huurwagens voor diverse branches

We hebben diverse huurwagens, geschikt voor diverse branches. Bijvoorbeeld voor de verkoop van vis of vlees, friet en snacks, groenten en fruit, kaas en noten. Maar ook voor kleding, stoffen en andere non-food producten. De verkoopwagens zijn compleet uitgevoerd, netjes afgewerkt en oerdegelijk. Ook de uitstraling is dik in orde. Precies wat u kunt verwachten van BK Market Trailers.

Voordelen van een verkoopwagen huren

  • Kwaliteitswagen met goede uitstraling
  • Als noodoplossing, tussenoplossing of extra wagen
  • Snel leverbaar, voor langere tijd
  • Wel de lusten, niet de lasten
  • Service door ervaren bouwer

Verschillende soorten marktwagens te huur

Op zoek naar een snackwagen, viswagen, ijswagen of loempiakraam? Bij BKMT is het mogelijk om deze te huren. Dat is handig als jouw marktwagen even niet beschikbaar is of als je tijdelijk een extra marktwagen wilt hebben. De marktwagens van BKMT zijn te huur tot wanneer jij deze nodig hebt. Een marktwagen huren kan al vanaf € 1.095,- per maand. Een bijkomend voordeel is dat de marktwagens die te huur zijn altijd gecontroleerd zijn door de monteurs van BKMT. Je weet dus zeker dat deze marktwagens prima in orde zijn. 

Toch op zoek naar een verkoopwagen of marktwagen om te kopen? Bekijk dan zeker de occasions

Bekijk het aanbod en huur jouw marktwagen!

Vandaag nog een verkoopwagen huren?

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak