Ga naar content

Financieren


Verantwoord financieren

Wij adviseren u te kiezen voor verantwoord financieren. Dit houdt in dat de dagwaarde van uw verkoopwaarde minimaal de hoogte van het nog af te lossen bedrag dekt. Met een aanbetaling van 25% en een looptijd van 60 maanden is dit het geval bij vrijwel alle uitvoeringen van onze verkoopwagens. Kunt u de maandelijks lasten onverhoopt toch niet opbrengen? Dan kunnen wij gratis voor u bemiddelen in de verkoop van uw wagen. We doen dit op basis van no-cure no pay. Goed om te weten: een verkoopwagen van BK Market Trailers BV heeft een zeer lange levensduur én een hoge dagwaarde.

Aanbetaling: diverse mogelijkheden

De aanbetaling kunt u op verschillende manieren voldoen: in contacten óf door inruil van uw huidige wagen. Voor het aanvragen van financial lease hebben wij uw inkomstengegevens/jaarcijfers van de afgelopen twee jaar nodig. U wordt direct eigenaar van de verkoopwagen. Dat is gunstig voor u, want u kunt naast de rente ook de investering fiscaal aftrekken. 

Rekenvoordelen financial lease

Enkele rekenvoorbeelden van Financial lease:

Prijs wagen Aanbetaling Maandbedrag
€ 20.000,- € 5.000,- c.a. € 330,-
€ 40.000,- € 10.000,- c.a. € 657,-
€ 60.000,- € 15.000,- c.a. € 985,-
€ 80.000,- € 20.000,- c.a. €1309,-

Uiteraard kunnen we naar wens de hoogte van de aanbetaling verhogen of verlagen.

Uw verkoopwagen financieren

Koopt u bij ons uw verkoopwagen? Dan kunt u deze natuurlijk ook via ons laten financieren. Wij zoeken uit bij welke financieringsmaatschappij u het meeste kans maakt en vragen een of meer offertes op. Nadat u uw handtekening heeft gezet, is de financiering geregeld. De verkoopwagen is van u. 


Informeer naar de mogelijkheden van financiering

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak