Ga naar content
  • 0342 - 417 559
open_main_nav

Financieren

Uw verkoopwagen financieren

Koopt u bij ons uw verkoopwagen? Dan kunt u deze natuurlijk ook via ons laten financieren. Wij zoeken uit bij welke financieringsmaatschappij u het meeste kans maakt en vragen een of meer offertes op. Nadat u uw handtekening heeft gezet, is de financiering geregeld. De verkoopwagen is van u. 


Verantwoord financieren

Wij adviseren u te kiezen voor verantwoord financieren. Dit houdt in dat de dagwaarde van uw verkoopwaarde minimaal de hoogte van het nog af te lossen bedrag dekt. Met een aanbetaling van 25% en een looptijd van 60 maanden is dit het geval bij vrijwel alle uitvoeringen van onze verkoopwagens. Kunt u de maandelijks lasten onverhoopt toch niet opbrengen? Dan kunnen wij gratis voor u bemiddelen in de verkoop van uw wagen. We doen dit op basis van no-cure no pay. Goed om te weten: een verkoopwagen van BK Market Trailers BV heeft een zeer lange levensduur én een hoge dagwaarde.

Aanbetaling: diverse mogelijkheden

De aanbetaling kunt u op verschillende manieren voldoen: in contacten óf door inruil van uw huidige wagen. Voor het aanvragen van financial lease hebben wij uw inkomstengegevens/jaarcijfers van de afgelopen twee jaar nodig. U wordt direct eigenaar van de verkoopwagen. Dat is gunstig voor u, want u kunt naast de rente ook de investering fiscaal aftrekken. 

Rekenvoordelen financial lease

Enkele rekenvoorbeelden van Financial lease:

Prijs wagen Aanbetaling Maandbedrag
€ 20.000,- € 5.000,- c.a. € 300,-
€ 40.000,- € 10.000,- c.a. € 597,-
€ 60.000,- € 15.000,- c.a. € 895,-
€ 80.000,- € 20.000,- c.a. €1190,-

Uiteraard kunnen we naar wens de hoogte van de aanbetaling verhogen of verlagen.

BK-combi lease: voordelig voor starters

Bent u een startende ondernemer? Dan bieden wij u het unieke BK-Combilease-concept. U huurt een nieuwe wagen met optie van tussentijdse koop. De borgsom is minimaal 35 % van de aanschafprijs. Ons BK-Combilease-concept is heel flexibel. U bepaalt jaarlijks zelf of u de wagen koopt óf toch blijft huren. Als u de wagen koopt, dan verrekenen we zowel de al betaalde borgsom als een deel van de betaalde huur met de aanschafprijs. De verkoopwagen is allrisk verzekerd. Bovendien krijgt u 10% korting op het onderhoud. U heeft geen onverwachte kosten en beperkt hiermee uw ondernemingsrisico.

Uitgestelde betalen (rentevrij)

We geven u graag ruimte om te ondernemen. Daarom kunt u bij ons kiezen voor € 5.000,= uitgestelde betaling, geheel rentevrij voor de duur van 12 maanden. Hiermee heeft u de tijd om het laatste restant van de lening te voldoen met de inkomsten uit uw nieuwe verkoopwagen.