Ga naar content

Franchiseformule Holland Kaascentrum

Holland Kaascentrum begon bijna 50 jaar geleden op slechts een paar markten met een toen nog beperkt assortiment kaas. Hoewel het assortiment door de jaren heen steeds is uitgebreid en verbeterd, is de liefde voor het oude vakmanschap altijd gebleven. En dat is te proeven ook! Alle kaas wordt traditioneel gerijpt op houten planken en gekeurd op smaak door keurmeesters.

Inmiddels zijn al veel marktondernemers overtuigt van de kwaliteit, want op steeds meer markten is Holland Kaascentrum te vinden. De teller staat al op ruim 200 markten! Met een assortiment van maar liefst 37 kazen is er voor ieder wat wils. Geitenkaas, komijnenkaas, gekruide kaas, gaten kaas, maar natuurlijk ook jonge, belegen en oude kaas.

Als marktondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk deze topkwaliteit is. Daarom komen klanten immers steeds weer bij je terug. Jouw focus op de markt ligt op vers van 't mes, bediening met een glimlach, het geven van vakkundig advies en bovenal: gezelligheid. 

BKMT & een Holland Kaascentrum verkoopwagen
Al ruim 30 jaar bouwen wij verkoopwagens voor Holland Kaascentrum-marktondernemers. Deze jarenlange ervaring heeft ertoe geleid dat wij exact weten waaraan een kaaswagen moet voldoen, zodat jij als ondernemer een optimaal resultaat behaalt. We ontwerpen de wagen niet alleen, maar bouwen 'm ook, dankzij onze in-house specialisten! 

Er is veel mogelijk qua indeling en maatvoering. Maar om je een beeld te geven van de mogelijkheden, noemen we hieronder een paar specifieke kenmerken van een Holland Kaascentrum verkoopwagen:

  • De snijhoogte is aanpasbaar aan je lengte, dus minder fysieke klachten 
  • Maximaal zicht op handelswaren door het lichtplan met Lixero LED productlampen
  • De extra diepte luifeluitval zorgt ervoor dat handelswaren ook vóór de wagen gepresenteerd kunnen worden; dit heeft een omzetverhogende werking
  • De kazen gaan niet 'zweten' bij hoge temperaturen door de ruimtekoeling in gesloten toestand
  • Lange levensduur door stalen kooiconstructie in combinatie met rotvrije vloer en wanden

Wij leveren deze verkoopwagens als zelfrijder of aanhangwagen. Gedurende het proces informeren wij je ook graag over het maximaal benutten van de belastingtechnsiche investeringsaftrek én adviseren en bemiddelen wij bij het verkrijgen van een financiering

Geïnteresseerd in deze mooie franchiseformule?
Wij werken al jaren samen met Holland Kaascentrum. Als marktondernemer van deze franchiseformule kun je rekenen op een aantal voordelen:

  • Advies over bedrijfsvoering, presentatie, assortiment en promotie
  • Dankzij de spaarkaart van Holland Kaascentrum kunnen klanten sparen voor korting; dit verhoogt de klantretentie
  • Delen van praktische marktkennis en ervaring met andere marktondernemers
  • Een enorm bereik, dankzij landelijke bekendheid en de herkenbare huisstijl

Neem contact met ons op en wij brengen je in contact met de formulemanager van Holland Kaascentrum. Ons aanspreekpunt hierin is Etienne Bruinekreeft, op werkdagen te bereiken op 0342 - 422 777

Verkoop jij binnenkort - net als ruim 200 andere marktondernemers - de lekkerste kaas van Nederland?

Voorbeelden Holland Kaascentrum verkoopwagens

Bekijk hieronder een aantal verkoopwagens die wij hebben gebouwd in opdracht van Holland Kaascentrum marktondernemers: