Ga naar content

Franchiseformule Markus Stroopwafels

Markus Stroopwafels bakt maar liefst 60.000 stroopwafels per dag. Deze vinden vervolgens hun weg naar markten, braderieën en evenementen door heel Nederland. Inmiddels zijn ruim 60 marktondernemers overtuigd van de kwaliteit van het merk. De missie is: zoveel mogelijk mensen laten genieten van dit smaakvolle Hollandse koekje. En daar draag jij als marktondernemer aan bij!

Jij verleidt klanten met de heerlijke stroopwafel geur die uit jouw verkoopwagen komt. Rob Markus, die als derde generatie aan het roer staat van dit familiebedrijf, weet dit als geen ander: 

"De geur van het bakken stimuleert de verkoop."

Zodra de klant naar de kraam is getrokken treft hij een ruim assortiment aan. Naast stroopwafels verkoop je namelijk ook de lekkerste stroopkoeken en koeksnippers. Zelfs klanten die op zoek zijn naar gluten- & lactosevrije wafels kunnen bij jou terecht! Je hebt een échte passie voor het vak, vertelt graag over de ambachtelijke werkwijze en geeft informatie over de verschillende producten. 

De hoogwaardige productkwaliteit en jouw klantvriendelijke benadering zorgen ervoor dat je een onvergetelijke indruk achterlaat bij de klant. Niet voor niets draagt Markus Stroopwafels de slogan: We bake your day. Dat maak jij volledig waar!

BKMT & een Markus Stroopwafels verkoopwagen
Bij deze zeer specifieke markt hoort een verkoopwagen die van alle gemakken is voorzien. Wij leveren al geruime tijd verkoopwagens aan marktondernemers van deze franchiseformule. Dankzij jarenlange ervaring en onze in-house specialisten ontwerpen én bouwen wij de wagen volledig naar jouw wensen!

De mogelijkheden van een stroopwafel-verkoopwagen zijn eindeloos. Een paar specifieke kenmerken van een dergelijke wagen zijn:

  • Door een lichtgewicht opbouw te rijden met rijbewijs B (zowel een aanhangwagen als zelfrijder)  
  • Minder kwaliteitsverlies door stroop dat wegens hitte tussen de wafels wegsmelt, dankzij een hoge isolatiewaarde en eventuele ruimtekoeling
  • Optimaal contact met de klant door de lage vloerhoogte en open uitstraling
  • Vaste inbouw van wafelijzers en warmteplaat voor stroop
  • Snelle opbouwtijd door een efficiënte indeling

Naast het ontwikkelen van de wagen naar jouw wensen, informeren wij je ook graag over het maximaal benutten van de investeringsaftrek (belastingtechnisch). Bovendien adviseren en bemiddelen wij bij het verkrijgen van een financiering.

Geïnteresseerd in deze mooie franchiseformule?
BK Market Trailers werkt al jaren samen met Markus Stroopwafels. Behalve een bezichtiging aan de bakkerij en instructies voor het bakken van stroopwafels heeft deze franchiseformule jou nog veel meer te bieden: 

  • De levering van alle benodigdheden voor het bakken van dé lekkerste stroopwafels
  • Aanlevering van reclame- en verpakkingsmaterialen
  • Ondersteuning bij de aankleding van de marktkraam

Neem contact met ons op en wij brengen je in contact met de formulemanager van Markus Stroopwafels. Ons aanspreekpunt hierin is Etienne Bruinekreeft, te bereiken op werkdagen op 0342 - 422 777

Verkoop jij binnenkort - net als ruim 60 andere marktondernemers - de lekkerste stroopwafels van Nederland?

Voorbeelden Markus Stroopwafels verkoopwagens

Bekijk hieronder een aantal verkoopwagens die wij hebben gebouwd in opdracht van Markus Stroopwafels marktondernemers: