Ga naar content

Kaaswagen

Nieuwe kaaswagen kopen?

Vastgelopen in de zoektocht naar een kaaswagen? Dan bent u bij BK Market Trailers aan het juiste adres. Als u in de kaasindustrie werkt, weet u hoe belangrijk het is om uw product op de best mogelijke manier te presenteren. Of u nu kaas verkoopt op een boerenmarkt, in een winkel of op een evenement, u wilt dat uw klanten onder de indruk zijn van wat u te bieden heeft. Een kaaswagen is een geweldige manier om uw kaas te presenteren en uw bedrijf te laten groeien. 

Of u nu een volledige nieuwe kaaswagen wilt aanschaffen, of op korte termijn een occasion nodig heb, wij bieden u de mogelijkheid een complete kaaswagen te bestellen. Al onze nieuwe kaaswagens worden in eigen beheer ontworpen en gebouwd. Dat geeft u de mogelijkheid uw kaaswagen geheel naar eigen smaak en wens samen te stellen. Dan gaat het niet alleen om het uiterlijk, maar ook om de indeling van de wagen, de apparatuur die u nodig heeft en de grootte. Wij stellen u gehele kaaswagen samen, van chassis, opbouw tot gehele inrichting. Ook houden wij rekening met het door u gewenste netto laadvermogen.  

Waarom een kaaswagen kopen?

Een kaaswagen is een uitstekende manier om uw kaas te presenteren en uw klanten te laten zien wat u te bieden heeft. Het is niet alleen praktisch, maar ook visueel aantrekkelijk. Het zorgt voor een mooie presentatie van uw producten en kan de verkoop stimuleren. Hier zijn enkele redenen waarom u een kaaswagen zou moeten overwegen:

  • Het trekt de aandacht van klanten;
  • Het zorgt voor een professionele uitstraling van uw bedrijf;
  • Het maakt het gemakkelijker om uw producten te presenteren en te verkopen;
  • Het is een mobiele en veelzijdige optie voor kaasverkoop.

Waar moet u op letten bij het kopen van een kaaswagen?

Als u een kaaswagen gaat kopen, zijn er verschillende dingen waar u rekening mee moet houden. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen:

  • Grootte: Hoe groot moet de kaaswagen zijn? Moet het groot genoeg zijn om veel kaas op te slaan, of juist compact en gemakkelijk te vervoeren?
  • Mobiliteit: Moet de kaaswagen gemakkelijk te verplaatsen zijn? Heeft u een voertuig nodig om het te vervoeren?
  • Stijl: Welk type kaaswagen past het beste bij uw bedrijf? Er zijn verschillende stijlen beschikbaar, van rustiek tot modern.
  • Kosten: Hoeveel wilt u uitgeven aan uw kaaswagen? Houd rekening met de kosten van materialen en constructie. 

Kaaswagen op maat laten maken 

Op zoek naar een kaaswagen bouwer? Dan bent u bij BK Market Trailers aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring betreffende het maken van kaaswagens op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. 

Reeds gerealiseerde kaaswagens

BK Market Trailers heeft reeds voor diverse klanten kaaswagens mogen realiseren voor bijvoorbeeld ondernemers van Holland kaascentrum en de kaaskoning. Omdat wij al ruim veertig jaar actief zijn in de branche weten wij precies welke ontwikkelingen belangrijk zijn voor u. Daarom gaan we graag met u in gesprek. We kunnen een nieuw ontwerp precies afstemmen op uw behoeften als ondernemer. Liever een tweedehands kaaswagen met de voordelige prijs van een occasion? Ook dan voorzien we u graag van advies. Maak een keuze uit onze selectie tweedehands marktwagens of geef uw zoekopdracht op. Dan regelen wij zo snel mogelijk een occasion voor u, zodat u vrijwel direct wegrijdt in uw nieuwe verkoopwagen. Wij adviseren u altijd over de juiste verkoopwagen voor u en uw onderneming, ook als u kiest voor een tweedehands model. Samen zorgen we ervoor dat u ook op de lange termijn plezier heeft aan uw kaaswagen.

Bezoek BKMT

U wilt comfortabel en veilig kunnen werken in uw marktwagen. Laat u daarom adviseren door onze experts. Kom eens langs voor een blik op onze selectie occasions. Of vertel ons meer over de kaaswagen die u voor ogen heeft. Wij helpen u graag deze te realiseren.

Geïnteresseerd?

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.