Ga naar content

Verkoopwagen occasions

Verkoopwagen occasions op voorraad

Een verkoopwagen is een investering die niet voor iedereen mogelijk is. Loopt u hier tegen aan maar bent u wel ambitieus? Dan is een verkoopwagen occasion dé oplossing. Wij kopen regelmatig een gebruikte marktwagen in, klaar voor gebruik door een andere gedreven ondernemer. 

Verkoopwagen occasion te koop: voordelig en snel geregeld

BK Market Trailers beschikt over een groot en snel wisselend aanbod aan occasion verkoopwagens. Deze tweedehands verkoopwagens zijn geschikt voor diverse sectoren, voor verkoop van zowel food als non-food artikelen. Met een verkoopwagen occasion beschikt u direct of vrijwel direct over een verkoopwagen, tegen een aantrekkelijke prijs. Alle verkoopwagens die BK Market Trailers verkoopt als occasion voldoen aan alle geldende eisen. U rijdt altijd weg met een compleet werkende wagen. Wij bieden zelfs occasions aan voor minder dan €10.000! Ook als u kiest voor een occasion denken we met u mee, zodat u beschikt over een marktwagen die ook op de lange termijn voldoet aan uw behoeften. En ook een zelfrijdende verkoopwagen is mogelijk. 

Verkoopwagen occasion te koop voor starters

Veel van onze klanten die kiezen voor een occasion, zijn startend ondernemer. Wij raden starters zeker aan om eens te kijken naar ons aanbod tweedehands marktwagens. Deze wagens zijn voordelig en kunnen bovendien gekocht worden met een aanbetaling variërend van 10% tot 25% van de aanschafprijs. Daarnaast bieden wij marktwagens in alle prijsklassen aan, zodat het voor elke ondernemer mogelijk is een verkoopwagen occasion te kopen. Ook financiering is mogelijk. Deze optie bespreken wij graag met u.

Verschillende soorten verkoopwagens te koop 

BK Market Trailers biedt verschillenden soorten occasions aan: 

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons aanbod occasions? Bel ons of kom langs. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige verkoopwagen voor de verkoop van brood, snacks of noten of juist een tweedehands zelfrijdende marktwagen zoekt voor de verkoop van vis, u bent bij BK Market Trailers altijd aan het juiste adres.

Goed van start met een BK Market Trailer verkoopwagen

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak