Ga naar content

Zelfrijdende visverkoopwagen kopen

Als marktkoopman heeft u de keuze tussen een zelfrijdende visverkoopwagen of een losse aanhanger. Elk van deze wagens heeft zijn eigen voordelen. De zelfrijdende variant biedt u de mogelijkheid alleen op pad te gaan, Waarbij u niet elke keer hoeft aan- en af te koppelen. De aanhanger is vaak wat makkelijker op de markt te zetten, door gebruik te maken van een rangeersysteem. De aanhanger biedt doorgaans meer ruimte voor koopwaar of een team van medewerkers. De marktkoopman die graag een zelfrijdende verkoopwagen gebruikt kan ook terecht bij BK Market Trailers Wij bieden diverse zelfrijdende visverkoopwagens aan in alle prijsklassen, van occasion tot een op maat gemaakte zelfrijdende verkoopwagen.

Nieuwe zelfrijdende visverkoopwagen

Als u wilt investeren in een mooie visverkoopwagen die precies voldoet aan uw wensen kiest u voor een nieuwe zelfrijdende visverkoopwagen. Uiteraard kunt u samen met ons team van specialisten een zelfrijder op maat maken. Een nieuwe verkoopwagen gaat nog jaren mee en beschikt over alle moderne zaken die tegenwoordig in een zelfrijdende visverkoopwagen te vinden zijn. Heeft u interesse in maatwerk? Wij denken graag met u mee over uw ideale zelfrijdende marktwagen voor de verkoop van gebakken en verse vis. Omdat wij al meer dan veertig jaar ervaring met de inkoop, verkoop, bouw en het onderhouden van verkoopwagens hebben kunt u vertrouwen op onze expertise.

Tweedehands zelfrijdende visverkoopwagen

Wellicht voldoet een tweedehands zelfrijdende verkoopwagen ook. In dat geval kunt u nog steeds kiezen uit diverse modellen. Ons assortiment zelfrijdende visverkoopwagens wordt regelmatig vernieuwd. Bovendien kunt u erop vertrouwen dat al onze occasions in topconditie de deur uit gaan. Als u kiest voor een tweedehands verkoopwagen koopt u altijd een schone, representatieve verkoopwagen die technisch 100% in orde is.

Visverkoopwagen op maat laten maken

Staat de visverkoopwagen van uw dromen er niet tussen? Laat dan een visverkoopwagen geheel op maat maken door BK Market Trailers. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met het op maat bouwen van visverkoopwagen. Samen met u nemen we al uw wensen door en zorgen voor een top kwaliteit maatwerk product waar u 100% tevreden mee bent. Wat kunt u van ons verwachten:

  • Compleet ingerichte visverkoopwagen.
  • Alle apparatuur naar wens.
  • Uitstraling geheel in eigen huisstijl.
  • Top kwaliteit visverkoopwagen.
  • Representatief voor al uw klanten. 
  • Wij denken met u mee. Ook nadat de visverkoopwagen is opgeleverd. 

Service en financiering

Een zelfrijdende visverkoopwagen kopen vereist altijd een investering. Ook daarin denken wij graag met u mee. Het is mogelijk uw aankoop via een aantrekkelijke regeling te financieren. Starters kunnen daarbij gebruik maken van een speciale regeling waarbij u de eerste twaalf maanden huurt. Heeft u vragen, wilt u ons bedrijf leren kennen of wilt u uw zelfrijdende visverkoopwagen langs brengen voor onderhoud? U bent van harte welkom. Bel naar 0342 - 417 559 of maak een afspraak via ons contactformulier.

 

Geïnteresseerd?

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.