Ga naar content

Zelfrijdende verkoopwagen


Zelfrijdende verkoopwagen nodig?

Met een zelfrijdende verkoopwagen bent u uiterst flexibel. U heeft alles bij de hand in één compacte verkoopwagen. Heeft u een nieuwe zelfrijdende verkoopwagen nodig? Dan bent u bij BK Market Trailers aan het juiste adres. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid hun ideale verkoopwagen geheel naar eigen wens samen te stellen. Onze experts adviseren over de juiste indeling, gebruik van apparatuur en de vormgeving van de zelfrijdende marktwagen. Daarbij kijken we altijd wat goed is voor u en uw bedrijf, nu en later. Vervolgens wordt de wagen bij BK Market Trailers gebouwd, in de gecertificeerde werkplaats.

Als u kiest voor een marktwagen op maat, werkt u voortaan vanuit een verkoopwagen die perfect op u en uw onderneming is afgestemd. U kunt bij BK Market Trailers terecht ongeacht de branche waarin u actief bent. Wij leveren op maat gemaakte verkoopwagens voor ondernemers in food en non-food. Met ruim veertig jaar ervaring weten wij als geen ander wat een goede verkoopwagen nodig heeft.

Voordelige zelfrijdende verkoopwagen

Als u op korte termijn een voordelige zelfrijdende verkoopwagen nodig heeft kunt u ook kiezen voor een occasion. Al onze occasions voldoen aan gestelde eisen aan verkoopwagens en zijn geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid uw marktwagen te huren of aan te schaffen met een aantrekkelijke en verantwoorde betalingsregeling. Zo is het voor iedereen mogelijk een op maat gemaakte wagen of occasion aan te schaffen. Heeft u uw verkoopwagen eenmaal aangeschaft en heeft deze onderhoud nodig? Ook dan kunt u terecht bij BK Market Trailers. Wij houden uw verkoopwagen in topconditie, zodat u er nog vele jaren plezier van heeft.

Zelfrijdende verkoopwagen op maat laten maken door BK Market Trailers

Wat is er mooier dan een zelfrijdende verkoopwagen op maat laten bouwen? Door een zelfrijdende verkoopwagen op maat te laten bouwen beschikt u over een verkoopwagen dat geheel naar wens wordt opgeleverd. Geen wens is teveel. Samen met BK Market Trailers worden al uw wensen in kaart gebracht en een plan van A tot Z samengesteld. Vervolgens gaat BK Market Trailers aan de slag met het realiseren van uw droom zelfrijdende verkoopwagen. 

Waarom kiezen voor BK Market Trailers

  • Al meer dan 40 jaar de specialist op het gebied van zelfrijdende verkoopwagens op maat bouwen.
  • Van A tot Z voor u geregeld. 
  • Compleet ingericht met de juiste apparatuur. 
  • Hoogwaardige kwaliteit.
  • Uitstraling volledig naar wens en in eigen huisstijl. 
  • Inzicht en kennis van de markt.

Ontwerptraject

Heeft u interesse in een op maat gemaakte zelfrijdende verkoopwagen? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en eisen. Op basis daarvan maken wij een eerste schets, waar u feedback op kunt leveren. Vervolgens maken wij een 3D-schets en starten wij met de realisatie van uw marktwagen: van chassis tot dak. Bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak via 0342 - 417 559 of benut ons contactformulier.

Geïnteresseerd?

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.