Ga naar content

Viswagen: tweedehands of nieuw

Wanneer u als marktkoopman vis verkoopt is uw viswagen het hart van uw onderneming. Het is dan ook van groot belang dat uw verkoopwagen er representatief uitziet en uw bedrijf en werkzaamheden optimaal ondersteunt. Bij BK Market Trailers hebben we al meer dan veertig jaar ervaring met de bouw en verkoop van nieuwe en tweedehandse verkoopwagens, zoals een viswagen. Als u op zoek bent naar een nieuwe viswagen of een occasion kan BK Market Trailers u gegarandeerd aan uw ideale marktwagen helpen. Die legt immers de basis voor het succes van uw onderneming, nu en in de toekomst.

De ideale viswagen

De beste marktwagen ziet er voor elke ondernemer anders uit. Voor de één is het een compacte zelfrijdende viswagen, de ander wil graag een grote aanhanger met alle mogelijke faciliteiten. Daarom gaan we graag met u in gesprek over uw ideale wagen. Waar moet uw nieuwe verkoopwagen aan voldoen? Volstaat een goed onderhouden occasion of wilt u juist een gloednieuwe viswagen met voldoende ruimte voor meerdere medewerkers? Gelukkig bieden wij vele mogelijkheden aan om uw gewenste wagen op maat te laten bouwen, waarin u prettig, hygiënisch en ergonomisch kunt werken.

Op maat gemaakte viswagen

Wellicht kunt u uw gedroomde viswagen niet direct vinden of heeft u bijzondere wensen ten aanzien van uw verkoopwagen. Ook dan staan we voor u klaar. Bij BK Market Trailers heeft u de mogelijkheid uw eigen verkoopwagen te ontwerpen in samenspraak met ons ontwerpteam. Dat betekent dat u de wagen geheel naar eigen wens kunt samenstellen en inrichten. Zo weet u zeker dat u efficiënt en prettig kunt werken, op uw eigen manier.

Waarom een viswagen op maat laten maken door BK Market Trailers

Een viswagen op maat laten maken is het mooiste wat er is. De viswagen wordt volledig naar wens opgeleverd met de juiste apparatuur en uitstraling. Een betere start kunt u zich niet wensen als beginnende ondernemer. Maar waarom kiezen voor BK Market Trailers? Een goede vraag! U bent aan het juiste adres bij BK Market Trailers door de volgende redenen:

  • Al meer dan 40 jaar ervaring met het bouwen van viswagens.
  • Wij denken met u mee, van A tot Z. 
  • Uitstraling geheel in eigen huisstijl.
  • De mooiste apparatuur.
  • Volledig gecertificeerd. 

Occasion uitzoeken

Wilt u een tweedehands viswagen voor een vriendelijke prijs? Kom dan eens langs op locatie in Barneveld. Wij laten u graag alle viswagens zien die op dit moment aangeboden worden. Uiteraard kunt u ook een kijkje nemen bij onze nieuwe verkoopwagens. Omdat het mogelijk is uw aankoop te financieren behoort een nieuwe viswagen ook tot de mogelijkheden, binnen elk denkbaar budget. Maak een afspraak via ons contactformulier of bel naar 0342 - 417 559.

Geïnteresseerd?

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.