Ga naar content

Snackwagen te koop

Snackwagen te koop

Heeft u uw nieuwe snackwagen al kunnen vinden? Als u op zoek bent naar de perfecte snackwagen voor uw onderneming bent u bij BK Market Trailers aan het juiste adres. Wij bieden topkwaliteit occasions aan én bieden onze klanten de mogelijkheid aan hun snackwagen zelf te ontwerpen. Daarvoor zetten wij onze jarenlange ervaring in. Omdat wij al veertig jaar verkoopwagens ontwerpen en bouwen kunnen wij u altijd voorzien van het juiste advies, welk product u ook verkoopt. We adviseren u over de juiste verkoopwagen, voor nu en voor later. Zo rijdt u altijd weg in of met een wagen die écht bij u past.  

Snackwagen te koop: tweedehands modellen

Er zijn omstandigheden waarin u direct een nieuwe marktwagen nodig heeft, of een snackwagen aan wilt schaffen voor een lage prijs. Ook daarvoor bieden wij mogelijkheden. Zo kunt u een occasion aanschaffen voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast verhuren wij ook verkoopwagens én is het mogelijk om uw snackwagen aan te schaffen met behulp van financiering. Uw snackwagen te koop voor een lage prijs? Dan zit u goed bij BK Market Trailers. Ook onze voordelige snackwagens gaan lang mee en zijn bestand tegen intensief gebruik. Onze klanten beleven zonder uitzondering jaren plezier aan hun aankoop. Bovendien is het mogelijk gebruik te maken van onze onderhoudsservice. Als uw wagen toe is aan onderhoud, klopt u gewoon aan bij BK Market Trailers.

Succesvol ondernemen

Succesvol ondernemen doet u niet alleen. Wij staan voor u klaar. Of u nu behoefte heeft aan advies over uw nieuwe verkoopwagen of een snackwagen te koop nodig heeft, onze experts helpen u graag. Plan gerust een bezoek aan ons kantoor in Barneveld. Dat geeft u de mogelijkheid onze occasions te bekijken of kennis te maken met ons ontwerpteam. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel direct naar 0342 - 417 559.

Wat kost een snackwagen?

Een nieuwe snackwagen kopen vereist ondanks de aantrekkelijke prijzen van BK Market Trailers wel een investering. Wij maken het u graag eenvoudig met onze prettige financieringsregeling. Deze is extra uitgebreid voor starters. Financieren doen we altijd op verantwoorde wijze. U doet een aanbetaling van 25% en u betaalt de verkoopwagen in vijf jaar af. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze vestiging in Barneveld via 0342 - 417 559 of vul het contactformulier in!

Geïnteresseerd?

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.