Ga naar content

Snackwagen kopen

Uw snackwagen kopen bij BK Market Trailers

U wilt een snackwagen kopen, maar u oriënteert zich nog op de mogelijkheden? Dan helpen wij u graag verder bij BK Market Trailers. Bij ons heeft u keuze uit diverse gebruikte modellen of stelt u uw eigen snackwagen samen. De aanschaf van een gebruikt model maakt het mogelijk snel de weg op te gaan, zonder onderbreking van uw werkzaamheden. Een ideale oplossing bij een onverwacht defect aan uw bestaande wagen.

Als u van plan bent een snackwagen te kopen, zijn er veel dingen waar u rekening mee moet houden voordat u tot aankoop overgaat. Het kopen van een snackwagen kan een geweldige investering zijn, of het nu is om uw eigen bedrijf te starten of om uw bestaande bedrijf uit te breiden. In dit artikel gaan we dieper in op alles wat u moet weten voordat u een snackwagen koopt.

Het samenstellen van een nieuwe snackwagen zorgt ervoor dat u kunt beschikken over een verkoopwagen die geheel is afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. U onderscheidt uzelf daarmee direct van andere ondernemers in uw branche. Welke optie u ook kiest, wij denken graag met u mee! Zo komt u altijd uit bij de verkoopwagen die niet alleen geschikt is voor uw bedrijf op dit moment, maar ook op de lange termijn. Samen gaan we voor succes, jaar in, jaar uit.

Waar moet u op letten bij het aanschaffen van een snackwagen?

Er zijn veel verschillende factoren om te overwegen bij het kopen van een snackwagen. Hieronder volgen enkele van de belangrijkste factoren waar u rekening mee dient te houden:

  1. Type snackwagen: Er zijn verschillende soorten snackwagens beschikbaar, waaronder foodtrucks, aanhangers en karren. Elk type snackwagen heeft zijn eigen voor- en nadelen, afhankelijk van uw behoeften.
  2. Grootte: De grootte van uw snackwagen is belangrijk, omdat u voldoende ruimte moet hebben om voedsel te bereiden en op te slaan. Overweeg hoeveel ruimte u nodig heeft voordat u een snackwagen koopt.
  3. Keukenapparatuur: De keukenapparatuur in uw snackwagen is belangrijk om ervoor te zorgen dat u uw klanten hoogwaardige en smakelijke gerechten kunt serveren. Denk na over welke apparatuur u nodig heeft voor uw menu.
  4. Brandstoftype: Overweeg welk type brandstof u wilt gebruiken voor uw snackwagen. 
  5. Licenties en vergunningen: Zorg ervoor dat u alle benodigde licenties en vergunningen hebt voordat u uw snackwagen in bedrijf neemt. De vereisten kunnen verschillen per locatie, dus het is belangrijk om u goed te informeren.
  6. Kosten: De kosten van een snackwagen variëren sterk, afhankelijk van het type, de grootte en de apparatuur. Zorg ervoor dat u een budget opstelt voordat u begint met zoeken naar een snackwagen, zodat u binnen uw financiële mogelijkheden blijft.

Heeft u advies nodig bij bovenstaande factoren? U komt altijd vrijblijvend contact opnemen, wij helpen u graag. 

Snackwagen kopen: zelf samenstellen

Wellicht weet u al precies wat u wilt als u uw snackwagen wilt samenstellen. Of u heeft juist expertise nodig op het gebied van de indeling, apparatuur en vormgeving. Wij hebben ruim veertig jaar ervaring met het ontwerpen én bouwen van verkoopwagens en kunnen u dus uitstekend adviseren. Daarvoor maken wij graag een afspraak, zodat we u en uw onderneming kunnen leren kennen. Ons team maakt vervolgens een eerste schets. Met uw feedback creëren we vervolgens een 3D-ontwerp, waardoor uw nieuwe verkoopwagen tot leven komt.

Daarna gaan wij voor u aan de slag in onze gecertificeerde werkplaats. Het resultaat? Een snackwagen waar u jaren mee vooruit kunt, die zijn waarde behoudt en bestand is tegen intensief gebruik. Uiteraard is voedselveiligheid in een snackwagen van groot belang. Met onze slimme oplossingen blijft u gegarandeerd veilig werken met uw producten.

Expert inschakelen

Wilt u meer weten over onze verkoopwagens of wilt u een snackwagen kopen? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag alle opties met u, van ontwerp tot financiering. Wist u bijvoorbeeld dat het mogelijk is uw verkoopwagen met betalingsregeling aan te schaffen? U beschikt direct over uw snackwagen en betaalt deze binnen een verantwoorde termijn van zestig maanden af. Maak een afspraak via ons contactformulier of bel ons op 0342 - 417 559.

Geïnteresseerd?

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.