Ga naar content

Snackwagen huren

Snackwagen huren bij BK Market Trailers

Wilt u een nieuwe plek op de markt uitproberen met een snackwagen? Met een huurwagen van BK Market Trailers maakt u direct een goede indruk. We verhuren onze snackwagen ook aan ondernemers die tijdelijk niet kunnen beschikken over hun eigen snackwagen. En aan ondernemers die bij ons een nieuwe snackwagen laten bouwen en tot aan de oplevering tijdelijk een wagen nodig hebben.

Voordelen van een snackwagen huren

  • Kwaliteitswagen met goede uitstraling
  • Als noodoplossing, tussenoplossing of extra wagen
  • Snel leverbaar, voor langere tijd
  • Wel de lusten, niet de lasten
  • Service door ervaren bouwer

Huurwagens voor diverse branches

Naast snackwagen verhuur, verhuren wij ook verkoopwagen geschikt voor diverse branches. Bijvoorbeeld voor de verkoop van vis of vlees, groenten en fruit, kaas en noten. Maar ook voor kleding, stoffen en andere non-food producten. De verkoopwagens zijn compleet uitgevoerd, netjes afgewerkt en oerdegelijk. Ook de uitstraling is dik in orde. Precies wat u kunt verwachten van BK Market Trailers.

Verschillende soorten marktwagens te huur

Wil je geen snackwagen huren maar ben je op zoek naar een viswagen, ijswagen of loempiakraam? Bij BKMT is het mogelijk om deze te huren. Dat is handig als jouw marktwagen even niet beschikbaar is of als je tijdelijk een extra marktwagen wilt hebben. De marktwagens van BKMT zijn te huur tot wanneer jij deze nodig hebt. Een marktwagen huren kan al vanaf € 1.095,- per maand. Een bijkomend voordeel is dat de marktwagens die te huur zijn altijd gecontroleerd zijn door de monteurs van BKMT. Je weet dus zeker dat deze marktwagens prima in orde zijn. 

Toch op zoek naar een verkoopwagen of marktwagen om te kopen? Bekijk dan zeker de occasions. Bekijk het aanbod en huur jouw marktwagen!

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons aanbod occasions? Bel ons of kom langs. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige verkoopwagen voor de verkoop van brood, snacks of noten of juist een tweedehands zelfrijdende marktwagen zoekt voor de verkoop van vis, u bent bij BK Market Trailers altijd aan het juiste adres.

Geïnteresseerd?

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.