Ga naar content

Marktkraam te koop voor ondernemers

Bij BK Market Trailers streven we er altijd naar onze klanten de beste marktkramen te kunnen bieden, vergezeld van het beste advies. Dit doen we al veertig jaar met veel plezier. Omdat we zeer ruime ervaring hebben en beschikken over een eigen werkplaats kunt u bij ons terecht voor alle soorten marktkramen, voor de verkoop van kaas, tot de verkoop van loempia's. U vindt doorgaans verschillende soorten gebruikte marktkramen te koop op onze locatie in Barneveld. Onze nieuwe en gebruikte marktwagens bieden de ideale basis voor commercieel succes.

Marktkraam te koop: ons assortiment

Het aanbod van BK Market Trailers bestaat ruwweg uit maatwerk en occasions. Wij bieden u de mogelijkheid om uw wensen te realiseren in een op maat gemaakte verkoopwagen voor alle sectoren. Onze occasions zijn aantrekkelijk geprijsd en zijn daarom een uitstekende investering voor starters of ondernemers die hun bedrijf willen uitbreiden. U kunt dus bij ons terecht om samen met ons een nieuwe verkoopwagen te realiseren of om een tweedehands verkoopwagen te kopen/huren. Wij adviseren u daarom ook graag over bij keuze. Twijfelt u over de juiste wagen of heeft u speciale wensen? Wij denken altijd met u mee en kunnen desgewenst ook een marktwagen voor u aanpassen, zodat deze perfect bij u en uw onderneming past.

Marktkraam huren

Kopen is niet de enige optie bij ons. Ook huren is mogelijk. Een marktkraam huren is een goede optie als u tijdelijk niet over uw eigen marktkraam kunt beschikken of als u slechts voor een paar maanden een extra verkoopwagen wilt. Starters bieden we de mogelijkheid eerst een jaar te huren en de marktwagen erna over te nemen. De huur wordt dan verrekend met de aankoopprijs.

Onderhoud en service

Na de aankoop van uw nieuwe of tweedehands marktwagen houdt onze service niet op. Ook voor een gedegen onderhoudsbeurt kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers ontfermen zich graag over uw marktwagen in onze eigen werkplaats. Staat uw ideale marktwagen te koop en wilt u deze op locatie in Barneveld komen bekijken? Of heeft u interesse in het ontwerpen en laten bouwen van uw eigen verkoopwagen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Dat kan via het contactformulier op onze website of telefonisch, via 0342 - 417 559.

Geïnteresseerd?

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.