Ga naar content

Loempiakraam kopen

Wilt u een nieuwe loempiakraam kopen?

Wilt u een loempiakraam kopen? Bij BK Market Trailer worden nieuwe verkoopwagens vanaf het begin tot het einde voor u ontworpen en gebouwd. Zo weet u altijd zeker dat uw nieuwe loempiakraam 100 procent naar wens is.

Naast de loempiakramen op maat, biedt BK Market Trailers ook occasions aan. Dit zijn tweedehands verkoopwagens die uitermate geschikt zijn voor ondernemers die een nieuwe marktkraam een te grote investering vinden op dit moment. Zo is het bij BK Market Trailers ook mogelijk om een loempiakraam te huren.

Maatwerk loempiakraam kopen

Het voordeel van een maatwerk loempiakraam kopen, is dat u de kraam volledig naar eigen wens kunt inrichten. BK Market Trailers is specialist in het ontwerpen en bouwen van gloednieuwe marktkramen. Wij helpen u graag met het indelen van uw loempiakraam naar wens.

Wanneer wij een loempiakraam voor u ontwerpen, heeft u zelf in handen hoe deze wordt ingericht. U wordt van begin tot eind betrokken bij het ontwerpproces, waardoor u zeker weet dat de kraam naar wens is. Heeft u specifieke wensen voor de buitenkant, of wensen voor een specifieke indeling? Dan zorgen wij ervoor dat uw wensen worden verwerkt in het ontwerp. Zo kunt u binnenkort op pad met een unieke, gepersonaliseerde loempiakraam!

Waarom een loempiakraam op maat laten maken door BK Market Trailers?

Uw loempiakraam op maat laten maken betekent een loempiakraam dat volledig naar uw wensen wordt opgeleverd. Hoe moet de loempiakraam eruit zien? Welke apparatuur moet zich in de loempiakraam bevinden? Dit zijn allerlei aspecten die geheel naar uw wensen worden gemaakt. BK Market Trailers is hierbij de specialist op het gebied van verkoopwagens op maat opleveren. Enkele voordelen van BK Market Trailers:

  • Al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van loempiakramen op maat bouwen. 
  • Volledig gecertificeerde werkplaats.
  • Compleet ingericht.
  • Hoogwaardige kwaliteit.
  • Representatief.
  • Inzicht en kennis van de markt.

Uw loempiakraam financieren

Koopt u bij ons uw loempiakraam? Dan kunt u deze natuurlijk ook via ons laten financieren. Wij zoeken uit bij welke financieringsmaatschappij u het meeste kans maakt en vragen een of meer offertes op. Nadat u uw handtekening heeft gezet, is de financiering geregeld. De loempiakraam is van u. 

Bekijk samen met onze expert de mogelijkheden

Heeft u interesse in een gepersonaliseerde, op maat gemaakte loempiakraam? Bij BK Market Trailers kunt u een loempiakraam kopen die volledig naar uw smaak is geïnstalleerd. U kunt vrijblijvend contact opnemen met BK Market Trailer. Vervolgens bekijkt u samen met onze experts naar de mogelijkheden en adviseren zij u bij het maken van de juiste keuze. U kunt met zekerheid uw loempiakraam kopen bij BK Market Trailers.

Geïnteresseerd?

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.