Ga naar content

Loempiakraam huren

Loempia’s zijn een populaire lekkernij in Nederland, en steeds meer mensen willen genieten van loempia’s tijdens evenementen, feestjes en op markten. Wilt u een nieuwe plek op de markt uitproberen met een loempiakraam? Dan is BK Market Trailers de juiste keuze voor u. Met een huurwagen van BK Market Trailers maakt u direct een goede indruk. 

  • Voordelen van een loempiakraam huren 
  • Kwaliteitswagen met goede uitstraling 
  • Als noodoplossing, tussenoplossing of extra wagen 
  • Snel leverbaar, voor langere tijd 
  • Wel de lusten, niet de lasten 
  • Service door ervaren bouwer

Verkoopwagen voor diverse branches 

Wij bieden een breed scala aan huurwagens die geschikt zijn voor diverse soorten branches. Wilt u in plaats van een loempiakraam een andere kraam huren? Geen probleem! Denk hierbij aan wagens voor de verkoop van vis of vlees, friet en snacks, groenten en fruit, kaas en noten, maar ook voor kleding, stoffen en andere non-food producten. Onze verkoopwagens zijn volledig uitgerust, met oog voor detail en gebouwd om lang mee te gaan. Daarnaast zijn ze stijlvol vormgegeven. Dit is precies wat u mag verwachten van BK Market Trailers. 

Marktwagen huren 

De marktwagens van BKMT zijn beschikbaar voor verhuur gedurende de periode die jij nodig hebt. Je kunt al een marktwagen huren vanaf € 1.095,- per maand. Alle verhuurde marktwagens worden grondig gecontroleerd door onze monteur waardoor je veilig een marktwagen kunt huren en je verzekerd bent van een uitstekende. 

Meer weten? 

Wenst u extra informatie omtrent ons aanbod occasions? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze locatie. Of het nu gaat om een eenvoudige verkoopkar voor de verkoop van brood, snacks of noten, of dat u op zoek bent naar een gebruikte zelfrijdende marktwagen voor de verkoop van vis, bij BK Market Trailers bent u te allen tijde aan het juiste adres. 

Geïnteresseerd?

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.