Ga naar content

IJsverkoopwagen


Op zoek naar een ijsverkoopwagen?

Heeft u een ijsverkoopwagen voor uw nieuwe bedrijf, of is uw huidige ijsverkoopwagen toe aan vervanging? U vindt bij BK Market Trailer altijd een verkoopwagen die bij uw situatie past. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en bouwen van verkoopwagens. Heeft u een specifieke ijsverkoopwagen in gedachten? Dan gaan wij samen rond de tekentafel om uw ontwerp tot leven te brengen.

Naast onze maatwerk verkoopwagens, bieden wij ook tweedehands verkoopwagens aan. Onze occasions zijn geschikt voor ondernemers voor wie een maatwerk verkoopwagen een te grote investering is op dit moment. Met een occasion kunt u gelijk op pad, ze zijn namelijk klaar voor gebruik! Deze zijn dus ideaal wanneer u snel op zoek bent naar een ijsverkoopwagen.

IJsverkoopwagen op maat

Indien u wat meer te besteden heeft en op zoek bent naar een ijsverkoopwagen naar eigen wens, kunt u een ijsverkoopwagen op maat laten ontwerpen en bouwen. BK Market Trailers heeft ruim 45 jaar ervaring in de branche.

BK Market Trailers kijkt altijd met u mee naar het perfecte ontwerp voor u. Bent u op zoek naar een ijsverkoopwagen met een specifieke indeling? Dan wordt dit gerealiseerd. U wordt volledig meegenomen in het ontwerp. De eerste opzet wordt met u doorgesproken, waarna eventuele aanpassingen of toevoegingen kunnen worden doorgevoerd. Zo zorgt BK Market Trailers ervoor dat u altijd tevreden bent over het eindproduct.

Bent u benieuwd naar voorgaande projecten voor een ijsverkoopwagen? Neem dan een kijkje bij deze verkoopwagen voor softijs.  

Ijsverkoopwagen op maat laten maken door BK Market Trailers

Het in één keer helemaal goed doen? Laat dan een ijsverkoopwagen op maat maken door BK Market Trailers. Dit betekent dat u zometeen in een ijsverkoopwagen staat dat 100% naar wens is. De apparatuur, de uitstraling, noem het maar op. Samen met u brengen wij uw wensen in kaart en zullen vervolgens de ijsverkoopwagen van uw dromen verwezenlijken. Enkele voordelen van BK Market Trailers:

  • Al meer dan 40 jaar dé ijsverkoopwagen bouwer van Nederland. 
  • Compleet naar wens ingericht.
  • Top kwaliteit ijsverkoopwagen. 
  • Representatieve uitstraling. 
  • Een meedenkende partner met kennis van de markt. 

IJsverkoopwagen kopen

Heeft u interesse in een maatwerk ijsverkoopwagen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met BK Market Trailers om advies in te winnen. Wij helpen u graag om een ijsverkoopwagen te ontwerpen en te bouwen die volledig naar uw wensen is. Onze experts wijzen u graag de weg en geven u advies over de juiste keuzes. Wij helpen u graag met het realiseren van uw nieuwe ijsverkoopwagen.

Geïnteresseerd?

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.