Ga naar content

Frietwagen kopen bij BKMT

Tijdens het shoppen in een gezellige winkelstraat, of op het kerkplein in de buurt, een patatje lust iedereen op zijn tijd. Een eigen bedrijf beginnen als frietverkoper is dan ook echt een leuk idee. Met een eigen rijdende frietwagen of een stilstaande frietkraam zit je commercieel eigenlijk altijd wel goed. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je al geruime tijd patat verkoopt, en dat je gewoon toe bent aan een mooie, nieuwe kraam.

Als u op zoek bent naar een frituurwagen om te kopen, dan bent u bij BKMT aan het juiste adres. Onze frituurwagens zijn van topkwaliteit en perfect voor ondernemers die op zoek zijn naar een manier om hun producten op locatie te verkopen. Wij adviseren u zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Nieuwe frietkar kopen

Zelf friet verkopen begint natuurlijk met de aanschaf van een frietwagen. Bij BKMT kan je nieuwe of tweedehands frietkramen kopen of een frietwagen op maat laten samenstellen. Waar moet je aan denken bij de aankoop van frietwagens? Wat zijn de verschillende modellen en waar kan je een goede frietwagen kopen?

Waar moet u op letten bij het kopen van een frituurwagen?

Bij het kopen van een frituurwagen zijn er verschillende factoren waar u rekening mee moet houden. Ten eerste moet u beslissen welk type frietwagen het beste bij uw behoeften past. BKMT biedt verschillende soorten frietwagens aan, variërend van compacte wagens tot grote voertuigen met meerdere frituurpannen. Daarnaast moet u ook rekening houden met het budget dat u heeft voor uw frietwagen en de benodigde vergunningen en verzekeringen die nodig zijn voor het exploiteren van een mobiel bedrijf.

Modellen frietwagen

Wij hebben verscheidene types in ons assortiment. Zo kan je het onderscheid maken tussen zelfrijdende frietwagen, draaischamelwagens of de losse modellen, de kiosk of de containerunit. We leggen je wat meer uit over de verschillende types frietwagen die wij te koop aanbieden.

Zelfrijdende frietkarren

Een zelfrijdende patatkraam hoeft niet voortgetrokken te worden door een andere wagen. Het is als het ware een bestelwagen met ingebouwde patatkraam. Het voordeel hiervan is dat je altijd mobiel bent en kunt gaan en staan waar je zelf wilt.

Frietwagens draaischamel

Een verkoopwagen met draaischamel is handig wanneer je de frietwagen met eigen auto ergens heen wil brengen, maar de auto nog los nodig hebt voor andere zaken. De verkoopkraam kan je tijdelijk ergens parkeren en daarna weer ophalen.

Frietkiosk

Een losse kiosk of containerunit om frietjes te verkopen is ook populair. Je geniet niet van dezelfde mobiliteit, maar als je toch een vaste standplaats hebt voor jouw patatkraam, maakt dat niet uit. De frietkiosk blijft op dezelfde plaats staan.

Vind je tussen onze frietwagens niet helemaal het model dat jij voor ogen had, vraag dan een offerte op maat aan voor een verkoopwagen. Wij kunnen jou hierbij helpen en willen vooral dat jij met alle plezier friet en snacks kunt verkopen en geniet van het werk in een comfortabele patatkar.  

Tweedehands frietwagen kopen

Is de aanschaf van een nieuwe frietwagen te duur en ben je op zoek bent naar een tweedehands kraam? Ook gebruikte frietkramen vind je bij BK Market Trailers.

Frietwagen huren

Heb je een eigen frietwagen, maar staat er een verbouwing op de planning? Dan is het slim om tijdelijk een frietkiosk te huren, zodat je je bestaande klanten nog kan bedienen.

Als u op zoek bent naar een manier om uw friet op locatie te verkopen, dan is het kopen van een frietwagen bij BKMT een uitstekende keuze. Onze frietwagens van topkwaliteit zijn volledig aanpasbaar en bieden tal van voordelen voor ondernemers. Door te kiezen voor een frietwagens van BKMT, kunt u ervoor zorgen dat u uw klanten een unieke ervaring biedt en uw omzet verhoogt. Neem vandaag nog contact op om de verschillende opties te bespreken en de perfecte frituurwagen te vinden die aan al uw behoeften voldoet.

Geïnteresseerd?

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.