Ga naar content
  • 0342 - 417 559
open_main_nav

Frietwagen

Uw nieuwe frietwagen van BK Market Trailers

BK Market Trailers ontwerpt en bouwt al veertig jaar marktwagens, voor food en non-food verkoop. Ook op zoek naar een hoogwaardige nieuwe verkoopwagen? Laat uw marktwagen dan bouwen door BK Market Trailers. Wij beschikken over een eigen ontwerpteam en gecertificeerde bouwplaats, waar uw droomwagen tot leven komt. Van chassis tot vormgeving, van indeling tot apparatuur: wij adviseren u over alle aspecten van uw frietwagen. Dat doen we door kennis te maken met u en uw onderneming en een eerste schets te maken. Als u daar tevreden over bent maken wij een 3D-ontwerp en starten wij met de bouw van uw frietwagen. Natuurlijk kunt u ook voor een occasion kiezen. Welk type verkoopwagen u ook nodig heeft, wij denken altijd met u mee. Onze experts zorgen ervoor dat u wegrijdt met de marktwagen die ook op de lange termijn de meest geschikte is voor u en uw onderneming.

Tweedehands frietwagen aanschaffen

Sommige klanten hebben direct een nieuwe frietwagen nodig, omdat de oude verkoopwagen niet langer voldoet. Voor hen, en voor klanten met minder budget, bieden we de mogelijkheid topkwaliteit occasions aan te schaffen. Deze wagens zijn van alle gemakken voorzien en zijn geschikt voor intensief gebruik, jarenlang. Uiteraard kunt u ook bij de aanschaf van een tweedehands frietwagen gebruik maken van onze expertise en service. Ook als u op zoek bent naar een specifiek model kunt u bij ons terecht. Als wij uw perfecte verkoopwagen niet in onze selectie occasions hebben, gaan wij voor u op zoek naar het juiste model. Wat uw wensen ook zijn, wij denken graag met u mee.

Afspraak maken

Wij verwelkomen u graag in onze werkplaats in Barneveld. Wilt u kennis komen maken, uw eigen marktwagen ontwerpen samen met onze adviseurs of onze occasions vrijblijvend komen bekijken? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 0342 - 417 559 of neem contact op via ons contactformulier. Zo bereikt u ons ook buiten openingstijden.