Ga naar content

Franchiseformule Bakkerij ’t Stoepje

Bakkerij 't Stoepje is niet meer weg te denken uit ons beeld van de markt. Ruim 115 marktondernemers staan wekelijks op meer dan 600 markten met een Stoepje kraam. Het is uitgegroeid tot de grootste franchiseformule in brood, banket en koek. Vandaag de dag staat het merk voor hoge kwaliteit met keuze uit een uitgebreid ovenvers assortiment. 

Maar 't Stoepje staat ook voor enthousiasme, gezelligheid en herkenning. En juist daarin heb jij als marktondernemer een grote bijdrage! Je weet als geen ander hoe belangrijk het persoonlijk contact met de klant is. De combinatie van verse kwaliteitsproducten en spontane gesprekken zorgen ervoor dat de klant continu bij je terugkomt. Zo voelt elk bezoek als een warm welkom.

Door het nauwe contact dat je hebt met de bakkers, kunnen de producten steeds worden verbeterd. Jij hebt immers zicht in de trends op de markt en weet precies waar de klanten naar op zoek zijn. Dat resulteert iedere keer weer in de nieuwste producten, die vers en met de hand worden bereid in één van de bakkerijen.

BKMT & een Stoepje 2.0 verkoopwagen
Voor deze marktondernemers bouwt BK Market Trailers al meer dan 25 jaar brood-verkoopwagens. Wat ooit begon met de gele traditionele 'wiedewagens' is in 2018 compleet getransformeerd naar een meer moderne look. De matzwarte kokers, het tegeltjesmotief en de eiken houtkleuren zorgen voor een industriële ambachtelijke uitstraling. 

Door onze jarenlange ervaring en in-house specialisten ontwerpen én bouwen wij de wagen volledig naar jouw wensen! De mogelijkheden zijn eindeloos. We zetten een paar kenmerken van de Stoepje 2.0 verkoopwagens voor je op een rij:

  • Complete inrichting met afbakovens en snijmachines
  • Lange levensduur door stalen kooiconstructie in combinatie met rotvrije vloer en wanden
  • Het lichtplan met Bäro productlampen geven maximaal zicht op de producten
  • Optimaal contact met de klant door lage vloerhoogte middels luchtbalgen
  • De uitschuifbare toonbank zorgt voor voldoende loopruimte

Daarnaast houden wij de levertijd kort, op circa 12 maanden. We adviseren en bemiddelen bij het verkrijgen van een financiering én informeren je over het maximaal benutten van de belastingtechnische investeringsaftrek.

Inkijkje in het ontwerp- & bouwproces
Voor één van deze marktondernemers hebben wij een compleet nieuwe Stoepje 2.0 wagen mogen ontwerpen en bouwen. Uiteraard beschikt deze nieuwe verkoopwagen over alle technische en praktische kenmerken die je maar kunt bedenken. Wij geven je graag een uniek inkijkje in het ontwerp- & bouwproces van deze verkoopwagen. Geniet 2,5 minuut van de met zorg uitgewerkte productie en het verbluffende eindresultaat! Bekijk de video hieronder.

Geïnteresseerd in deze mooie franchiseformule?
De nieuwe look en de complete inrichting is door ons in samenspraak met de Market Food Group ontwikkeld. Als marktondernemer van 't Stoepje kun je rekenen op:

  • Ondersteuning met advies, reclame en materialen
  • Een handige bestelapp zodat je gemakkelijk producten voor de volgende dag kunt bestellen
  • Een enorm bereik, dankzij landelijke bekendheid

Neem contact met ons op en wij brengen je graag in contact met de formulemanager van 't Stoepje. Ons aanspreekpunt hierin is Etienne Bruinekreeft, op werkdagen te bereiken op 0342 - 422 777

Sluit jij je binnenkort aan bij de ruim 115 andere Stoepje marktondernemers...?

Voorbeelden Stoepje verkoopwagens

Bekijk hieronder een aantal verkoopwagens die wij hebben gebouwd in opdracht van Stoepje marktondernemers: