Ga naar content
  • 0342 - 417 559
open_main_nav

Maatregelen ivm Coronavirus

Beste klant,

De maatregelen die de overheid genomen heeft om verdere verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan of te vertragen raken inmiddels iedereen. Voor ons allen geldt dat we een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben om zoveel mogelijk te doen om verspreiding tegen te gaan.

Vooralsnog kiest BK Markettrailers  er bewust voor om bereikbaar en geopend te blijven. Wij hebben echter ook onze maatregelen moeten treffen. Wat voor u van belang kan zijn is het volgende:

  • Onze verkopers zullen binnen de reguliere openingstijden van 8.00 tot 17.30 niet met u op de zaak afspreken. In de avond uren zijn afspraken wel mogelijk
  • Voor het betreden van onze panden hanteren we in sommige gevallen een andere routing. Dit doen we omdat we zo veel mogelijk proberen dat u en de BKMT medewerker niet met elkaar in contact komen. Wij gaan er daarbij tevens van uit dat wanneer u symptomen of klachten vertoont, zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, u onze vestiging niet zult bezoeken; in deze situaties overleggen we graag over een passende oplossing.
  • Een kopje koffie drinken in onze kantine door u  wanneer u moet wachten zal helaas niet meer gaan.
  • We schudden geen handen en mijden lichamelijk contact.
  • We proberen aan de balie een paar meter afstand te houden. Probeer aan uw kant van de balie daar ook rekening mee te houden.
  • Wanneer u iets bezorgt volg dan de aanwijzingen van onze medewerkers of de berichtgeving/informatie op de deuren op. 

Verder zullen we er alles aan proberen te doen om binnen de door de overheid gestelde voorschriften onze dienstverlening op peil te houden. Uiteraard zijn we daarvoor wel afhankelijk van onze medewerkers, waarvan wij hopen dat die de komende tijd kunnen blijven werken. Mochten er de komende tijd wezenlijke veranderingen komen in onze dienstverlening dan zullen wij u op de hoogte houden via onze website of via de E-mail. Uiteraard zijn wij bereikbaar en kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor verdere afstemming via de u bekende telefoonnummers.

 

Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Directie BK Markettrailers BV

Etienne Bruinekreeft & Gerard Pul