Ga naar content
  • 0342 - 417 559
open_main_nav

Kaaswagen

Nieuwe kaaswagen nodig?

Is uw marktwagen toe aan vervanging? Dan bent u bij BK Market Trailers aan het juiste adres. Of u nu op korte termijn een occasion nodig hebt of juist een volledig nieuwe wagen wilt aanschaffen, wij bieden u de mogelijkheid een complete kaaswagen te bestellen. Al onze nieuwe kaaswagens worden in eigen beheer ontworpen en gebouwd. Dat geeft u de mogelijkheid uw kaaswagen geheel naar eigen smaak en wens samen te stellen. Dan gaat het niet alleen om het uiterlijk, maar ook om de indeling van de wagen, de apparatuur die u nodig heeft en de grootte. Wij stellen u gehele kaaswagen samen, van chassis, opbouw tot gehele inrichting. Ook houden wij rekening met het door u gewenste netto laadvermogen.  

Reeds gerealiseerde kaaswagens

BK Market Trailers heeft reeds voor diverse klanten kaaswagens mogen realiseren, voor bijvoorbeeld ondernemers van Holland kaascentrum en de kaaskoning.  Omdat wij al ruim veertig jaar actief zijn in de branche weten wij precies welke ontwikkelingen belangrijk zijn voor u. Daarom gaan we graag met u in gesprek. We kunnen een nieuw ontwerp precies afstemmen op uw behoeften als ondernemer. Liever een tweedehands kaaswagen met de voordelige prijs van een occasion? Ook dan voorzien we u graag van advies. Maak een keuze uit onze selectie tweedehands marktwagens of geef uw zoekopdracht op. Dan regelen wij zo snel mogelijk een occasion voor u, zodat u vrijwel direct wegrijdt in uw nieuwe verkoopwagen. Wij adviseren u altijd over de juiste verkoopwagen voor u en uw onderneming, ook als u kiest voor een tweedehands model. Samen zorgen we ervoor dat u ook op de lange termijn plezier heeft aan uw kaaswagen.

Bezoek ons

U wilt comfortabel en veilig kunnen werken in uw marktwagen. Laat u daarom adviseren door onze experts. Kom eens langs voor een blik op onze selectie occasions. Of vertel ons meer over de kaaswagen die u voor ogen heeft. Wij helpen u graag deze te realiseren.